Loading Events

« Visi Events

  • This event has passed.

Godly Play pamata apmācības

15/06/2018 - 17/06/2018

Nometnes vieta Brocēnu lauku teritorija
Lielciecere, LV3851 Latvija
Ziedojums: EUR150
Raksti mums
Apraksts

Godly Play pamata apmācības seminārs

Ik dienas mums piedāvā daudz vērtīgas apmācības un seminārus, kuros mēs tiekam aicināti mācīties daudz ar prātu un reti apgūto izlaižam caur sirdi. Godly Play mēs ielūdzam tevi mācīties caur sirdi un tad izvērtēt to ar prātu. Mēs aicinām tevi būvēt tiltu starp zināšanām un garīgo pieredzi. Tu iepazīsi sevi un attīstīsi savas prasmes darbā ar bērniem.

Kā notiek apmācības?

Godly Play pamata apmācību seminārā tev būs iespēja mācīties no teorijas un prakses, ko vadīs pieredzējušas Godly Play treneres un visu apgūto izmēģināt praksē. Godly Play mēs mācamies no iekšpuses uz ārpusi, tas nozīmē, lai izprastu, kas Godly Play ir tev tas jāpiedzīvo.  Tev būs iespēja analizēt un stāstīt Godly Play stāstus draudzīgā atmosfērā, kas nevērtēs tavas spējas, bet iedrošinās tevi mēģināt. Tu piedzīvosi gan stāstnieka, gan durvju cilvēka lomu, iemācīsies veidot Godly Play telpu un uzzināsi kāda ir vides un materiālu loma bērnu garīgā izaugsmē.

Kāds būs tavs ieguvums?

Godly Play pamata apmācības ir tava iespēja padziļināt savas zināšanas bērnu garīgumā un palīdzēt bērnam sastopoties ar lielajiem dzīves jautājumiem – Kas es esmu? Kā es te nonācu? Kas notiek, kad viss beidzas? Kas ir brīvība? Kāda visam jēga?

Apmācības notiks rotaļīgā un pielūgsmes pilnā atmosfērā ar radošām un pieredzējušām Godly Play trenerēm. Viņas aicinās tevi piedzīvojuma, kas būs ne vien jauna pieredze, bet arī atpūta kopā ar Godly Play draugiem.

Sertifikāts?

Kursa beidzēji saņem starptautiski atzītu Godly Play Foundation sertifikātu, kas dod iespēju izmantot Godly Play bērnu kristīgās apmācības programmās, svētdienas skolās, kā arī sociāli karitatīvā darbā ar bērniem.

 

Pieteikšanās: līdz 25. maijam

Pieteikšanās anketa: https://goo.gl/forms/Ti7oS8DsU8jmFusD3

Dalības maksa: 150 EUR. Maksā iekļautas apmācību, ēdināšanas un dzīvošanas izmaksas.

Kontaktpersona, ja vēlies uzzināt vairāk: Līga Cepurīte, liga@bdl.lv, 28608444

 

Informācija

Sākas:
15/06/2018
Beidzas:
17/06/2018
Ziedojums:
EUR150
Event Category:

Vieta

Nometnes vieta Brocēnu lauku teritorija
Lielciecere, LV3851 Latvija
+ Google Map
Tel: 28608444